Vinnarna av På gång med LUGI!

Nu är vinnarna av våran digitala tipsrunda ”På gång med LUGI” utsedda!

Första platserna blev Evelina Hanander och Marchen Adébo. Vi på LUGI vill passa på och rikta ett stort tack till alla som varit med och bidragit. Vi är otroligt tacksamma för alla medverkande på dessa roliga söndagar. Alla ledare, ungdomar, elitspelare och deltagare förtjänar en stor applåd för att vi tillsammans skapat 5 trevliga dagar.

Eftersom prisutdelning är så trevlig har vi har även tagit fram några till som ska få priser! En andra och delad tredjeplats för barnquizen, samt en andra och tredjeplats för vuxenquizen.

Barnquizen:
1. Evelina Hanander
2. Melissa Mattsson
3. Alma Nygren, Theo Asu och Abbe Fohlin

Vuxenquizen:
1. Marchen Adébo
2. Alice Nordström
3. Mia Dahlqvist

Ni som ska få priser får hemskt gärna skicka iväg ett mail till Carina på sportkontoret och bestämma en lämplig dag samt tid för att hämta ut era priser. Carinas e-post är: carina@lugihandboll.se.

Se intervju och bilder på både Evelina och Marchen nedan!

Grattis Evelina Hanander som vann ”På gång med LUGI” för barn!
”Det var jättekul att gå tipspromenaden med bra väder och många kluriga frågor. Den svåraste frågan var vilken plats Lund ligger bland Sveriges största städer, det flera städer som är runt 100000 invånare och det gällde att placera Lund den exakt.” (rätt svar är 12:e plats, mellan Umeå 128′ och Borås 113′)

Grattis Marchen Adébo som vann ”På gång med LUGI” för vuxna!
”Jag gick alla sex promenaderna och tyckte att var väldigt kul att träffa alla LUGI-knudor som hjälpte till och att få möta nya och gamla kompisar under promenaderna. Den svåraste frågan var hur många invånare Lund har exakt, för alternativen låg så nära varandra att det fick bli en chansning. (Rätt svar är 125 941 personer) Jag hoppas på en fortsättning till hösten för detta var väldigt kul!”

 

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.