Vilket partnerskap passar er?

Beroende på ert företags storlek och ert mål med partnerskapet kan ni välja mellan en rad olika lösningar. Läs gärna mer om våra olika partnerpaket HÄR.

Vill du bli partner eller få mer information, kontakta:

Hans Torsmar – Försäljningschef
hans@lugihandboll.se eller 0733-24 83 83

Martin Jildenmyr – Säljare
martin@lugihandboll.se eller 0760-43 55 35

———————————————————————————————————————————————————————————————————-

Bli en del av Lunds Stolthet

Som partner till LUGI HF får ert företag möjligheten att stärka sitt nätverk kombinerat med fantastiska upplevelser samt att ni stödjer en förening för hela familjen som förenar elit och bredd.

Handbollssäsongen varar mellan september och mars med slutspel i april och maj. Detta är också den period Nätverket träffas på olika aktiviteter. Det finns gott om möjlighet att träffas under året i olika sammanhang så som t ex under våra Frukostmöten, Affärsluncher, Partnermiddagar i samband med match, Upptaktsträffar, Gemensam träff för bortamatch samt gemensamma Resor.


Lund är en fantastisk stad, personifierat av en konservativ nyfikenhet, en skön skepsis och självironi. Staden är byggd på sin starka innovationskraft och sina traditioner, både nya och gamla. Och Lund bygger på att fantastiska talanger tar sig hit och utvecklar såväl sig själva som staden. LUGI är synonymt med Lund.

För Lund är handbollsstaden omgiven av av en underbar handbollstradition i vårt närområde som vi älskar. Och lika självklara motståndare som man är i unga år på planen så ska LUGI vara det självklara valet när ungdomar från Lundabygden vill utveckla sig själva och sin handbollskarriär.

LUGI har också en lång tradition som mötesplats och är en förening för folk i Lund som vill träffas för att knyta kontakter, bli inspirerade och göra affärer. I LUGI:s Nätverk finns idag över 60 företag från flera olika branscher med representanter från många olika delar av företagen.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.