Biljetter till säsongen 2022/23

Vi är en av få föreningar i Sverige med elitlag på både herr- och damsidan! Här kan ni köpa biljetter till både Handbollsligan och ATG Svenska Cupen som spelas i vår hemmaarena Sparbanken Skåne Arena. Till säsongen 2022/23 är det samma priser i Handbollsligan Dam och Herr. Nytt för säsongen är även att vuxna och student/pensionär får 30 kr rabatt/biljett vid förköp genom vår hemsida. Det är samma pris i hela arenan, oavsett sektion.

 

Biljettpriserna

KategoriOrdinarie prisFörköpDerbyFörköp derby
Vuxen150 kr120 kr190 kr160 kr
Student/pensionär110 kr80 kr140 kr110 kr
Barn (till och med 12 år)50 kr50 kr50 kr50 kr

Barn till och med 6 år går in gratis i vuxensällskap, barnet sitter då i den vuxnas knä och ingen biljett behövs bokas. Önskas en egen sittplats för barnet köper man en barnbiljett. Student gäller personer mellan 13 och 18 år, samt studenter som kan visa upp Mecenatkort. Pensionär gäller personer som är 65 år eller äldre. Derbymatcher avser alla matcher där vi möter skånskt motstånd.

Matchbiljetter kan köpas på två olika sätt:

  • Online (AXS Transticket) via länken nedan . Betalningen sker via ett  VISA- eller Master Card-kort. Biljetten måste printas ut eller uppvisas i smartphone/mobil i insläppet. Vuxna och studenter/pensionärer får 30 kr rabatt per biljett vid köp online.

Köp biljett

  • Vi hänvisar dig att köpa biljetter online. Vid eventuellt överskott av biljetter kan de förekomma att biljetter säljs i biljettkassan, men det är inget vi kan garantera. Biljettkassan öppnar ca en timme innan match och tar Swish samt betalkort. Ordinarie priser gäller vid köp på arenan.

 

Biljetter till bortalagssupportrar

Vi ber supportrar till bortalaget att köpa biljetter på sektion D. Större grupper kan vända sig till biljett@lugihandboll.se  för köp. I övrigt hänvisar vi till internetförsäljning.

Vi rekommenderar alla att komma i god tid för att undvika köer! Arenans café och kiosker ger goda möjligheter till fika och mat både innan och under matcherna.

 

Föreningsbiljetter

Förfrågan sker genom mail till biljett@lugihandboll.se senast 2 arbetsdagar innan match.

Säsongskort

För dig som älskar handboll är våra säsongskort bästa lösningen där alla våra hemma matcher i Handbollsligan, ATG Svenska Cupen samt eventuellt europaspel igår. Grundserie och slutspel, exklusive finaler. Till säsongen 2022/23 har vi ännu bättre pris på våra säsongskort, vilket gör det än mer förmånligt! Mer information om våra säsongskort kan du läsa HÄR.

Frågor om biljetter eller säsongskort?

Kontakta oss på mail: biljett@lugihandboll.se

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.