Biljetter till säsongen 2021/22

Vi är en av få föreningar i Sverige med elitlag på både herr- och damssidan! Här kan ni köpa biljetter till både Handbollsligan,  SHE och ATG Svenska Cupen som spelas i vår hemmaarena Sparbanken Skåne Arena.

 

Biljettpriserna

Priserna finns på länken här: Biljettpriser 2021/22

Barn under 12 år går in gratis i vuxensällskap men får då ingen egen sittplats. Önskas sittplats för barnet kan man köpa en studerandebiljett. Det finns också familjebiljetter men dessa kan endast köpa på plats i Arenan matchdagen (kassan öppnar minst 60 min innan matchstart)

Matchbiljetter kan köpas på två olika sätt:

  • Online (AXS Transticket) via länken nedan . Betalningen sker via ett  VISA- eller Master Card-kort. Biljetten måste printas ut eller uppvisas i smartphone/mobil i insläppet.

Köp biljett

  • Vi hänvisar dig att köpa biljetter online. Vid eventuellt överskott av biljetter kan de förekomma att biljetter säljs i biljettkassan, men det är inget vi kan garantera. Biljettkassan öppnar ca en timme innan match och tar kontant betalning, Swish samt betalkort. Köp på plats i Arenan kommer i första hand ske genom självbetjäning för att undvika köer.

 

Biljetter till bortalagssupportrar

Vi ber supportrar till bortalaget att köpa biljetter på sektion D. Större grupper kan vända sig till irene@lugihandboll.se  för köp. I övrigt hänvisar vi till internetförsäljning.

Vi rekommenderar alla att komma i god tid för att undvika köer! Arenans café och kiosker ger goda möjligheter till fika och mat både innan och under matcherna.

 

 

Övrig biljettinfo.

Säsongskort 2900:-

  • Försäkra dig om att komma in på alla matcher!
  • Ett säsongskort ger en valfri ledig stol i Arenan på sekt G, E och F. Kortet gäller till samtliga dam- och herrmatcher under ATG Svenska Cupen, i Elitserien inkl. slutspel och ev. Europacupen.
  • Kortet ger också medlemskap i LUGI Handboll som i sin tur ger olika förmåner.

Säsongskort köps genom Irene Berglund irene@lugihandboll.se

 

Frågor om biljetter eller säsongskort?

Privatpersoner, föreningar och företag  kan vända sig till Irene Berglund som nås på följande mailadress: irene@lugihandboll.se

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.