LUGI Handball Camp

På sommarlovet 2024 kommer LUGI Handboll att anordna två läger öppna för alla pojkar och flickor födda 2010–2014. Sommarlovets läger kommer ha samma struktur som det vi körde under sportlovet – LUGI Handball Camp.

Sommarlovslägren äger rum mellan den 17–20 juni i Eslöv samt 5–9 augusti i Lund. Vii kommer att erbjuda högklassig handbollsträning, en snygg tränings t-shirt och minnesvärda möten med välkända handbollsprofiler. Dagarna börjar klockan 09.00 och avrundas vid 15.00. Priset för lägret är 1499 kr, och i det ingår även lunch och mellanmål samtliga dagar. Med tanke på det begränsade antalet platser rekommenderar vi att ni anmäler er så fort som möjligt för att säkra er plats.

LUGI Handball Camp är en satsning från föreningens sida för att expandera, utveckla och sprida vår lägerverksamhet. Precis som på tidigare läger kommer handbollsträningen till största del styras av våra duktiga A- och U-lagspelare, men till del även av andra gästtränare och välkända LUGI-profiler. En del i satsningen kring LUGI Handball Camp är att det utöver sommarlägren dessutom kommer att anordnas läger på sport- och höstloven.

Har ni några frågor angående sportlovslägret får ni gärna maila till camp@lugihandboll.se

Länken till anmälan hittar ni nedan. Vi ses på Sommarlovet!

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.