Alva Hopstadius förlänger

Föreningen är mycket glad över att vänstersexan Alva Hopstadius förlänger sitt kontrakt. Alva har trots en del skador gjort fina framsteg och kom med i All star Team i USM18 vilket är en mycket fin merit. Alva spelade U19 mästerskap för Sverige förra sommaren. Alva kom från Lödde Vikings för två år sedan och får nu en viktig roll i laget med Nora Olsson med tanke på att Hanna Eldås är långtidsskadad.

 – Jag är väldigt glad över att ha förlängt mitt kontrakt. Jag känner att jag har utvecklats mycket under mina två säsonger här och vill fortsätta min satsning i LUGI. Jag trivs jättebra i laget och jag tror verkligen på oss som lag. Jag ser fram emot två säsonger till i den vinröda tröjan, säger Alva Hopstadius.

 – Att Alva väljer att förlänga med LUGI är återigen ett stort bevis på att det vi gör är rätt! Alva är en av Sveriges största talanger på V6, och dessutom en träningstalang, Precis det vi vill ha i vårt lag, Precis den kulturen vi vill skapa! Vi är alla mycket glada att Alva är med oss på denna resan, säger tränare Johan Zanotti.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.