Välkommen Nicoline!

Föreningen är mycket glad över att kunna berätta att högersexan Nicoline Vendelborg kommer att spela i LUGI. Nicoline har spelat i Ringsted de senaste åren men väljer nu att ta turen över sundet. Nicoline är fortfarande ung men har redan tre säsongers erfarenhet av handboll i toppen av den danska andraligan samt spel i danska U18 landslaget som tog silver i 2022. Danska kantspelare är välskolade och Nicoline är inget undantag!

Nicoline Vendelborg

 – Jag är otroligt glad över att ha kommit överens med klubben och ser fram emot att ta på mig den vinröda tröjan de kommande två säsongerna! Jag tycker att upplägget runt laget är väldigt spännande och att träningsmiljön passar perfekt med mina egna värderingar och förväntningar. Jag ser fram emot att utveckla mig både på och utanför planen i LUGI och att bidra till att spela upp klubben i ligan igen, säger Nicoline Vendelborg.

 – Det känns jättekul att Nicoline har valt att komma till oss! LUGI-supporterna kan förvänta sig en duktig H6:a som hänger länge i luften och är otroligt duktig på att lägga bollen i mål där platsen finns. Förutom Nicolines handbollskompetens passar Nicoline in i profilen som vi söker. En utvecklingsbar spelare som redan är bra nu, men som kommer att bli ännu bättre i framtiden och framför allt gillar hon att träna! Då får vi inte glömma att Nicoline kommer från Danmarks handbollsmekka Slagelse, säger assisterande tränare Mads Lyhne Nielsen.

 – Nicoline är ännu en ung träningstalang som väljer att komma till oss i LUGI. Detta är för oss ett tecken på att vi gör saker rätt. Nicoline är en perfekt spelare för oss och den kultur vi vill skapa, säger tränare Johan Zanotti.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.