Nya Klubb 100 – återtåget

Efter förra årets stora succé med klubb 100 där målet var att samla in medel för att radera det negativa egna kapitalet har klubben startat ett nytt initiativ för att stärka kassan. Det var ett oerhört stort intresse att donera pengar till föreningen och vi fick 2 miljoner på detta upprop.

Nu tar vi nästa steg och samlar in pengar för att kunna göra extra satsningar på våra Elitlag för att se till att de har förutsättningarna för att gå upp i Handbollsligan igen.  LUGI Handboll är en central del av svensk handboll och herrlaget ligger på tredje plats i Maratontabellen och damlaget på tionde plats. I sommarens OS-lag finns flera spelare som utvecklats i LUGI och föreningen tar nu nya initiativ till att ha spelarutveckling på högts nivå.

Målet är att stärka kassan med en miljon den kommande säsongen genom att hundra personer donerar vars 10 000: -. Pengarna öronmärks till Elitlagen. Till dags datum har vi redan fått in 28 personer vilket innebär att 280 000: – trots att vi knappt hunnit marknadsföra klubb 100.

I Klubb 100 får man följande:

  • Ett nätverkskort
  • 1 nätverksträff tillsammans med Klubb 100
  • 1 plats på Klubb 100 nya skylt

 Förra säsongen frågade vi Lundaborna om de vill ha LUGI HF kvar som förening och svaret blev ett rungande JA! Nu frågar vi igen om det finns intresse för lag i Handbollsligan!

Vill du vara med? Ta kontakt på:
tel: +72-005 11 79
e-post: axel@lugihandboll.se

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.