LUGI (H) - Redbergslids IKKöp Biljett

Vi är stolta över att presentera följande partners till LUGI HF

Som partner till LUGI HF får ert företag möjligheten att stärka sitt nätverk kombinerat med fantastiska upplevelser samt att ni stödjer en förening för hela familjen som förenar elit och bredd.

Bli partner


Huvudpartners

LUGIs Huvudpartners tillhör en exklusiv skara. Tillsammans bygger vi varumärke, nätverk och unika möjligheter för kund- och personalvård. Huvudpartners är en naturlig del av vårt hållbarhetsarbete inom LUGI och Rätt Väg. Exponering på matchkläder och i nästan all vår externa kommunikation. Huvudpartners är branschexklusiva inom sin egen partnerkategori.
Anagram

Anagram grundades 2002 av komikerna Anders Jansson och Johan Wester och har under det senaste decenniet vuxit till ett av de ledande oberoende produktionsbolagen i Skandinavien. Anagram består idag av Anagram Sverige, Anagram Norge och Anagram Live. Bolagen producerar drama, humor och underhållning. Våra produktioner kan du uppleva på TV, bio, webben och på livescenen.

Sparbanken Skåne

Sparbanken Skåne är ingen ”storbank” utan en stark regional Sparbank. Med ledningskontor i Lund och engagerade medarbetare fördelade på lokala kontor i Skåne bygger vi verksamheten på grundläggande sparbanksvärderingar, där besluten fattas nära dig som kund.

Paulssons Fastigheter

För oss är det självklart att en bra boendemiljö, välunderhållna fastigheter och en välbalanserad blandning av bostäder och kommersiella fastigheter inte bara är bra för hyresgästerna, utan även för stadsmiljön och alla innevånare. Vi lägger därför stor kraft på att både aktivt utveckla vårt fastighetsbestånd och bygga nya bostäder, för att på så sätt bidra till den region vi är verksamma i.

Puma

Sport has the power to transform and empower us. As one of the world’s leading sports brands, it’s only natural that we want to stand on the same playing field as the fastest athletes on the planet. To achieve that, the PUMA brand is based on the very values that make an excellent athlete.

Officiel Partner

Stadium

ICA Malmborgs

Premiumpartners

Som Premiumpartner blir du en del av en exklusiv skara partners. Ditt företag blir en del av LUGIs nätverk, men får även möjlighet att tillsammans med oss på LUGI ta fram skräddarsydda exponeringsmöjligheter, aktiviteter och andra lösningar som passar ditt företag bäst. Du får även bjuda med kunder och kollegor till våra hemmamatcher för att nätverka och umgås.
Gerdahallen

Bergkvara Buss

Handelsbanken

SELECT

Tetra Pak

Bjurfors

Trelleborg

Simplify

Bilia

Nova Lund

LKF

AF Öresund

Partners +

Nätverkspartner + är en form av det redan existerande Nätverkspartner med ett utökat erbjudande. Inom partnerkategorin tillkommer såklart tillgångarna till LUGIs aktiva affärsnätverk med matchevenemang, lunchträffar, partnermiddagar med mera. Utöver det tillkommer en exponeringsyta i Sparbanken Skåne Arena och ännu en nätverksresa. Du får även möjligheten att bjuda med kunder och kollegor till våra hemmamatcher för att nätverka och umgås.
Advokatfirman VICI

Scandic Star Lund

Otto Nilsson Byggnads AB

ER Redovisning

 

Elite Hotel Ideon

RR Revision AB

BTJ

Avonova

Partners

Nätverkspartner är en partnerkategori för ditt företag om du vill ta del av och göra affärer i LUGIs affärsnätverk. Ett affärsnätverk med mål att bli Lundaregionens bästa och mest aktiva nätverk. Vi gör detta genom att knyta till oss en mängd olika företag, i olika storlekar och branscher. Vi sammanför företagen genom nätverksresa, matcher, lunchträffar, partnermiddagar med mera.
Wihlborgs

Panorama Arkitekter

Lunds Akademiska Golfklubb

J. Tordson Fastigheter

IUC Syd

Hexiron

Dina försäkringar Syd

Axis Communications

Höörs Gästgivaregård

PDL Center Lund

Sydsvenskan

PWC

Lundaflytt

Core Process Finance & Treasury

Fem minuter scen
Innovagen

Landrins Bil

PerformIQ

The Clinic

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.