Vi är stolta över att presentera följande partners till LUGI HF

Som partner till LUGI HF får ert företag möjligheten att stärka sitt nätverk kombinerat med fantastiska upplevelser samt att ni stödjer en förening för hela familjen som förenar elit och bredd.

Bli partner


Huvudpartners

LUGIs Huvudpartners tillhör en exklusiv skara. Tillsammans bygger vi varumärke, nätverk och unika möjligheter för kund- och personalvård. Huvudpartners är en naturlig del av vårt hållbarhetsarbete inom LUGI och Rätt Väg. Exponering på matchkläder och i nästan all vår externa kommunikation. Huvudpartners är branschexklusiva inom sin egen partnerkategori.
Anagram

Anagram grundades 2002 av komikerna Anders Jansson och Johan Wester och har under det senaste decenniet vuxit till ett av de ledande oberoende produktionsbolagen i Skandinavien. Anagram består idag av Anagram Sverige, Anagram Norge och Anagram Live. Bolagen producerar drama, humor och underhållning. Våra produktioner kan du uppleva på TV, bio, webben och på livescenen.

Sparbanken Skåne

Sparbanken Skåne är ingen ”storbank” utan en stark regional Sparbank. Med ledningskontor i Lund och engagerade medarbetare fördelade på lokala kontor i Skåne bygger vi verksamheten på grundläggande sparbanksvärderingar, där besluten fattas nära dig som kund.

Paulssons Fastigheter

För oss är det självklart att en bra boendemiljö, välunderhållna fastigheter och en välbalanserad blandning av bostäder och kommersiella fastigheter inte bara är bra för hyresgästerna, utan även för stadsmiljön och alla innevånare. Vi lägger därför stor kraft på att både aktivt utveckla vårt fastighetsbestånd och bygga nya bostäder, för att på så sätt bidra till den region vi är verksamma i.

Puma

Sport has the power to transform and empower us. As one of the world’s leading sports brands, it’s only natural that we want to stand on the same playing field as the fastest athletes on the planet. To achieve that, the PUMA brand is based on the very values that make an excellent athlete.

Premiumpartners

Som Premiumpartner blir du en del av en exklusiv skara partners. Ditt företag blir en del av LUGIs nätverk, men får även möjlighet att tillsammans med oss på LUGI ta fram skräddarsydda exponeringsmöjligheter, aktiviteter och andra lösningar som passar ditt företag bäst. Du får även bjuda med kunder och kollegor till våra hemmamatcher för att nätverka och umgås.
Gerdahallen

Bergkvara Buss

CA Andersson

Handelsbanken

SELECT

Tetra Pak

Betonmast

Stadium

ICA Malmborgs

Bjurfors

Trelleborg

Chefs Culinar

Simplify

Lokaltidningen

Sydsvenskan

Bilia

Eurofinans

Nova Lund

Nätverkspartners +

Nätverkspartner + är en form av det redan existerande Nätverkspartner med ett utökat erbjudande. Inom partnerkategorin tillkommer såklart tillgångarna till LUGIs aktiva affärsnätverk med matchevenemang, lunchträffar, partnermiddagar med mera. Utöver det tillkommer en exponeringsyta i Sparbanken Skåne Arena och ännu en nätverksresa. Du får även möjligheten att bjuda med kunder och kollegor till våra hemmamatcher för att nätverka och umgås.
Advokatfirman VICI

Scandic Star Lund

Otto Nilsson Byggnads AB

Naturligtvis Golf & Country Club

Godsinlösen

ER Redovisning

 

Elite Hotel Ideon

Bazaar Food Market

Consulence AB

Sundprojekt

Tretton37

 

PDL Center Lund

RR Revision AB

BTJ

Nätverkspartners

Nätverkspartner är en partnerkategori för ditt företag om du vill ta del av och göra affärer i LUGIs affärsnätverk. Ett affärsnätverk med mål att bli Lundaregionens bästa och mest aktiva nätverk. Vi gör detta genom att knyta till oss en mängd olika företag, i olika storlekar och branscher. Vi sammanför företagen genom nätverksresa, matcher, lunchträffar, partnermiddagar med mera.
Wihlborgs

ViPo

Panorama Arkitekter

Lunds Akademiska Golfklubb

J. Tordson Fastigheter

IUC Syd

Hexiron

Collea

Dina försäkringar Syd

Axis Communications

Consulting by Ek

Länsförsäkringar

KG Reklam

Nordea

Renta

Höörs Gästgivaregård

Storbildsbolaget

PWC

Skandia

Lundaflytt

Klubbpartners

Klubbpartner är LUGIs senaste partnerkategori och har tagits fram för att fler företag ska få möjligheten att känna på LUGIs affärsnätverk. Som klubbpartner får du möjlighet att delta på ett antal nätverksträffar under säsong samt tillgång till ett flertal biljetter till våra elitlags hemmamatcher.
Bagmi

St Jacob Finans

FSD

Skånetrafiken

1941-Klubben

LUGIs vision är att vara den ledande handbollsförening såväl när det gäller sportsliga resultat som socialt ansvar. LUGI är en förening för hela familjen som förenar elit och bredd. Vi är en mötesplats som med handbollen skapar gemenskap, glädje och engagemang för alla. Som medlem i 1941-Klubben bidrar du till utveckling och när du bidrar till att driva utvecklingen åt rätt håll är ingen insats för liten. Det ingår även minst 5 biljetter, en nätverksträff och exponering på hemsidan.
Beijer Bygg
Björnssons Auktionskammare
Pigga Peggy Skor
Scandinavian Sportsmen
2m2hTech
Advokatfirman Mellemsaether AB
Bengtssons tvättmaskinservice
Dawn of Ideas
J Bengtssons Elservice
W&Å Bygg
Tvåpersschakt
Althin Entreprenad AB
AB Blomgård Hälsa
GLF Genarps Lådfabrik AB
Örestads Solskydd AB
Axelssons begravningsbyrå AB
Ekonomikonsulten Enochson AB
H. Rasmusson Entreprenad AB
Linero Snickeri
Skomakaren Henry
Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.