Välkommen Ellie Hammarström

Föreningen är mycket glad över att kunna presentera Ellie Hammarström som ny spelare i damtruppen. Ellie kommer på lån från Skuru IK och har Tyresö som sin moderklubb. Ellie är en spelskicklig mittnia, född 2004 och har spelat två mästerskap med U-landslaget 2021 i Montenegro och 2023 i Rumänien.  

Ellie Hammarström

– LUGI är en proffsig förening med bra tränare och spelare som kommer kunna hjälpa mig att ta nästa steg i min handbollskarriär. Jag ser fram emot att vara en del i att LUGI tar sig upp i handbollsligan igen och samtidigt utvecklas själv på den resan, säger Ellie Hammarström.

-Vi är extremt nöjda med att Ellie har valt att komma till Lund och LUGI! Vi försöker att bygga en trupp som är bra nu men med spelare som kommer att bli ännu bättre i framtiden. Ellie är extremt ambitiös och har ambitioner om att bli så bra som möjligt, vilket passar som hand i handske på den profilen vi söker, säger Assisterande tränare Mads Lyhne Nielsen.

-Vi är väldigt glada att få in en ung ambitiös och träningsflitig spelare i Ellie Hammarström. Vi tror att hon kommer passa bra in den träningsmiljö vi har och vi börjar redan längta efter nästa säsong. Vi vill passa på att tacka Skuru som hanterat hela situationen på ett proffsigt sätt, säger Emme Adébo klubbchef.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.