Tung förlust mot IFK Kristianstad

Herrarna spelade i måndags säsongens andra skånederby mot serieledarna IFK Kristianstad. Det var en jämn första halvlek men vid slutsignal var det bortalaget som stod som segrare.

”Först och främst vill jag gratulera IFK Kristianstad till vinsten, de var bättre lag i 60 min. Jag tycker att vi spelade bra match i 50 min, hade lite sämre prestation sista 5 min i första och andra halvlek, för mycket tekniska fel och missade skott. Att vinna mot ett sånt lag som IFK Kristianstad behöver 60 min hög koncentration och lite extra, och detta hade vi tyvärr inte. De var en lärorik match för oss för att se vart vi ligger just nu mot det bästa laget i serien. Jag tror att vi är på rätt väg och vi ska fortsätta jobba hårt och vi blir bättre och bättre för varje match. Jag vill tacka alla supportrar som kom igår och stöttade oss, speciellt våra ungdomar och jag hoppas att dem ska fortsätta stötta oss för att killarna förtjänar detta.

Vi ses till nästa match!!!”

– Nemanja, huvudtränare.

Nästa match spelas redan på lördag där Kristianstad återigen står för motståndet.

Halvtid: 13 – 18

Fulltid: 26 – 33

Målskyttar, Lugi: Fredrik Olsson 5, Casper Käll 4, Christopher Schnell 4, Assar Kammenhed 3, Axel Andersson 3, Rasmus Nilsson 2, Axel Månsson 2, Jakob Söderberg, Mads Kragh Thomsen, Adrian Hesslekrans.

Målskyttar, Kristianstad: Markus Olsson 8, Anton Halén 5, Andreas Cederholm 4, Matias Helt Jepsen 4, Ludvig Jurmala Åström 4, Emil Frend Öfors 3, Philip Henningsson 2, Anton Hallbäck 2, Albin Selin.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.