Sparbanksstiftelsen Finn stödjer LUGI

Som långvarig stöttepelare till LUGI fortsätter Sparbanksstiftelsen Finn att även i dessa utmanande tider stödja LUGI och Lundaspelen. Detta trots att Lundaspelen 2020 tvingades att ställa in på grund av pandemin. Stödet bidrar bland annat till att hantera den inställda turneringen, men väl så viktigt att skapa rätt förutsättningar att kunna fortsätta planera och utveckla Lundaspelen, världens största inomhusturnering i handboll för ungdomar, inför framtiden.

– Det är imponerande och glädjande att se det stora engagemang som finns i LUGI. Att vårt bidrag kan bidra till att barn och ungdomar får en mer aktiv fritid känns helt rätt. Vi hoppas att vårt bidrag skapar glädje för många, säger Katarina Andrén, vd för Sparbanksstiftelsen Finn.

– Vi är mycket tacksamma för detta viktiga bidrag. Stödet hjälper oss inte bara här och nu utan ger även LUGI en möjlighet att fortsätta utveckla turneringen, ge barn, ungdomar och ledare möjlighet till fysisk aktivitet och internationella såväl handbollsmässiga som sociala utbyten och möten. Vi har skapat minnen för livet sedan 1978 och det tänker vi fortsätta med, säger Patrik Bengtsson, klubbchef i LUGI.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.