Sparbanken Skåne fortsätter sitt engagemang som huvudpartner

Bild: Rasmus Roos, Bankchef Lund, Sparbanken Skåne

 

Ännu ett år med trogna partnern Sparbanken Skåne är inlett. Det glädjer oss att bankens helhjärtade engagemang fortsätter brinna för LUGI handboll. 

– Handboll är en fartfylld och spännande sport med många aktiva i Skåne. Den kan spelas av både nybörjare och veteraner, tjejer som killar och kräver inga stora mängder utrustning. Det är en inkluderande sport med lika villkor för alla. Värderingarna som handbollen står för känner vi igen oss i som sparbank. Därför är det självklart för oss att samarbeta med LUGI Handbollsförening som har en fantastisk verksamhet på både ungdoms- och herr- och damsidan, säger Rasmus Roos, Bankchef Lund, Sparbanken Skåne

Att investera i framtiden är något som Sparbanken Skåne fokuserar mycket på. Banken har funnits sedan 2014 då tre sparbanker sammanslogs. Från det året har även vår handbollsarena uppkallats efter bankens sponsring ’’Sparbanken Skåne Arena’’. Sparbanken Skåne är en bank som inte fokuserar på vinning, vilket syns i deras arbete gentemot samhället.

-Sparbanken Skåne bidrar till att vi på LUGI kan fortsätta göra det vi är bäst på, att sätta fokus på ungas framtid, utveckling och bildning både på och utanför handbollsplanen. Tack vare ett viktigt samarbete på gemensamma grunder kan vi tillsammans hjälpas åt att investera i våra fantastiska handbollsspelare och samtidigt säkerställa framtiden i att vara en av Sveriges ledande klubbar med både ett dam- och herr- lag i högsta serien, säger Patrik Bengtsson Klubbchef LUGI Handboll.

 

 

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.