Paul Bareis åter i LUGI

Föreningen är mycket glad över att Paul Baries återkommer till herrelitlaget efter att varit utlånad till Hamburg under den gångna säsongen. Paul är en snabb högersexa som är uppvuxen i klubbens P04-lag och kommer att utgöra högersexduo med Måns Simonsson i herrelitlaget.

Bild på Paul när han spelade i LUGI

– Det känns otroligt bra att få chansen att spela i LUGI den kommande säsongen! Jag har haft ett lärorikt år i Tyskland där jag tagit stora kliv både på och utanför planen, och känner mig nu redo att ta nästa steg upp i LUGIs A-lag. Dessutom känns det väldigt bra att få komma hem och spela med många av de kompisar jag lärt känna tidigt under ungdomsåren! Som en av många egna produkter i laget som växt upp med att titta på elithandboll i arenan är jag oerhört stolt att nu få vara med och representera LUGI i resan tillbaka till handbollsligan, säger Paul Bareis.

– Jag är glad att Paul kommit tillbaka i LUGI efter ett år i Hamburg där han utvecklas både handbollsmässigt och fysiskt. Han och Måns Simonsson kommer att komplettera varandra bra på H6 positionen. Vi ska försätta att utveckla Paul och med hans vilja och inställning tror jag att han kommer att bidra mycket i laget nästa säsong, säger tränare Nemanja Milosevic.

– Paul är en riktigt föreningsmänniska och det känns väldigt kul att få hem honom igen. Paul är en snabb, modern högersexa som älskar att göra mål och det skall bli väldigt intressant att se vad han kan bidra med den kommande säsongen, säger Emme Adébo klubbchef.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.