LUGIs lagkapten försvinner ut i proffslivet

LUGIs målfarliga lagkapten Olivia Löfqvist lämnar LUGI efter sju säsonger i klubbens Damlag.

Damernas lagkapten och kulturbärare Olivia Löfqvist kommer nästa säsong inte spela i LUGI. Olivia är och var varit en jätteviktig pusselbit för lagbygget, både som spelare och lagkapten. Hon har över flera säsonger varit en toppspelare i SHE och har dominerat på sin position och att hon har valt att stanna i klubben under så många år har varit otroligt värdefullt.

Olivia har varit i LUGI sedan 2015 då den IK Lågan fostrade M6an kom från IK Pandora som ungdomsspelare till vinrött. Olivia har haft en stadig utveckling i LUGI för att senaste året formligen explodera, vilket tagit henne till både landslagssamlingar och nu ut i proffslivet.

– Olivia har haft en väldigt fin utveckling på alla plan, senaste 1,5 åren framförallt. Det slit hon lagt ner blir hon nu premierad för när hon får chansen att spela utomlands och det är ju såklart helt rätt steg att ta för att utvecklas ytterligare. Olivia förlängde med ett år inför säsongen just med fokus på att ta detta sista steg för att bli ännu mer redo för proffslivet och detta år har till och med varit över förväntan när det gäller hennes prestationer och det har helt enkelt varit en fantastisk utveckling. Jag är väldigt glad för hennes skull att hon nu får denna möjlighet och jag önskar henne all lycka på de större scenerna! säger Kenneth Andersson, Sportchef och Huvudtränare för LUGIs Damlag.

Hela LUGI önskar verkligen vår lagkapten ett stort, stort lycka till på de nya äventyr som väntar. Tack för allt Olivia Löfqvist!

För mer information, vänligen kontakta

Sportchef Kenneth Andersson
kenneth@lugihandboll.se
Mobil 0708-124959

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.