LUGI fortsätter odla starka spelare tillsammans med Gerdahallen

Bildtext: Rickard Benediktsson och Patrik Bengtsson

Ett starkt samarbete med Gerdahallen fortsätter även kommande år. LUGIs fyspartner Gerdahallen har i flera år gett LUGIs lag möjligheten att bli starkare utanför planen. 

För Gerdahallen är det naturligt att söka samarbeten inom friskvård och det finns många positiva fördelar att förknippas med LUGI Handboll. Vårt varumärke har en stark lokal förankring precis som LUGI Handboll vilket är något vi kan dra nytta av tillsammans i olika sammanhang. Vi ser framemot en ny handbollssäsong och kan inom kort välkomna LUGI spelare och övriga tränande till Lunds största och modernaste gym, säger Rickard Benediktsson, VD Gerdahallen.

Gerdahallen har funnits sedan 1983 och sedan dess bara blivit större och större. Just nu genomgår gymmet en större renovering som gör Gerdahallen till Lunds största och modernaste gym. Till detta moderna gym får LUGIs seniorlag såväl som ungdomslag möjligheten att träna via klubben. Gerdahallens vision är att alla är välkomna att komma som de är och att gemenskap är i fokus vid träning. 

LUGI är tacksamma för att ingå i ett partnerskap med ett gym som delar visioner med klubben. Tack vare Gerda kan våra spelare utvecklas och vara starkare än någonsin inför kommande säsong. Att skapa möjligheter för våra spelare att på ett hållbart sätt utvecklas som handbollspelare går hand i hand med att stärka den allmänna fysiken och hälsan, en av många nyckelfrågor för LUGI när vi utbildar våra ungdomar, säger Patrik Bengtsson klubbchef LUGI Handboll.

 

 

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.