LUGI fortsätter lagbygget i SHE kommande säsong.

Lugis H6a Albana Arifi har även hon förlängt sitt kontrakt med klubben. Detta är LUGIs tredje tunga förlängning av startspelare på kort tid.

 

Albana kom till LUGI som ungdomsspelare från OV Helsingborg 2011 och har även varit iväg och spelat i Eslöv 2015-2018 innan hon förra säsongen återvände till LUGI.

Innevarande säsong är hon helt själv på H6 i truppen vilket verkar ha gjort henne gott. Albana har haft en stadig och positiv utveckling under säsongen. Hon har även hunnit med att debutera för Kosovos landslag, en debut där hon gjorde hela åtta mål!

” Albana har överraskat positivt på mig sen jag kom till klubben. Hon sliter på som ensam H6a i truppen och gör det jättebra. Hon har lyft sin fysik mycket och utvecklas hela tiden som kantspelare. Hon har alla de egenskaper som en modern kantspelare behöver besitta och det ska bli spännande att se hur långt Albana kan komma. Hon har verkligen viljan och att hon även får internationella matcher med Kosovo kommer också gynna hennes framtida utveckling”, säger LUGIs tränare Kenneth Andersson.

”Lugi är en klubb som ligger mig varmt om hjärtat och jag trivs både i laget och i klubben. Vår vision är att håll oss i topp i ligan och jag känner att jag är i ett lag och i en miljö där jag kan utvecklas ytterligare som spelare”, säger Albana Arifi om sin förlängning med LUGI.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.