Knapp förlust i cupen

Tredje och sista gruppspelsmatchen i svenska cupen mot kollegan i Handbollsligan, Kungälvs HK,  slutade med förlust med 30-32. LUGI missar därmed åttondelsfinalerna i cupen.

Den målrika inledningen av matchen var främst signerad Sofia Delac och Cornelia Dahlström i hemmalaget. Dom sköt och sköt och det mesta letade sig in i målmaskorna. 

Via 16-15 i paus blev slutresultatet 30-32 .Trots en bra andra halva både bakåt och framåt var det Kungälv som drog det längsta strået i slutskedet. En del tekniska fel och några utvisningar var några av ingredienserna som gjorde att LUGI föll. Många fina prestationer i hemmalaget finns att nämna, bland annat  en stark insats av Victoria Solli Berg i målet. Hon utsågs också till LUGI’s bästa spelare för kvällen.

Förlusten innebar, som sagt, att man missar vidare spel i cupen. Allt fokus på spelet i Handbollsligan, som snart drar igång.

Målskyttar LUGI: 

Sofia Delac 7, Cornelia Dahlström 5, Ofelia Shoai Hallberg 5, Elise Lönnegren 4, Lovisa Delac 3, Lova Nyrell 2, Lovisa Liljenberg 2, Filippa Nyman 1, Esmeralda Brandt Kinberg 1

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.