Inför LUGI HF – Skånela IF kvalmatch 5

På fredag är det dags för avgörandet i kvalserien mot Skånela IF. Vinnaren i matchen spelar i Handbollsligan säsongen 23/24. Matchen kommer att spelas i en fullsatt Sparbanken Skåne Arena och här kommer lite praktisk information inför kvällen.

Dörrarna öppnar 17:00. Vi rekommenderar att ni kommer i god tid då det kommer att vara mycket folk i rörelse.

I Kraftringen Lounge kommer vi att servera en AW-buffé. Dörrarna dit öppnar 17:00 och maten serveras från 17:30. Vi tar endast emot förbokningar genom mail till restaurang@lugihandboll.se, ange antal och vilken tid ni beräknar att komma vid bokning. Önskas vegetarisk kost till någon i sällskapet ange det i bokningen. Innan matchen är det endast personer som förbokat buffén som har tillgång till Kraftringen Lounge. Bokningen måste komma in senast torsdag 20/4. Önskar du endast något att dricka eller lättare matalternativ kommer det att serveras i baren som finns i foajén. Utöver restaurang och bar finns det även två kiosker i arenan under kvällen. Efter matchen är det After Game i Kraftringen Lounge där det finns lättare mat samt dryck tillgängligt fram till 23:00.

Ingen biljett än eller vill du ha möjlighet att uppgradera din biljett? Nu har du möjlighet att tävla om sista logen i arenan! För att tävla ska man swisha minst 50 kr, den med lägst unika belopp (endast hela kronor gäller) vinner logen och inträde för upp till 7 personer. (Det finns möjlighet att beställa mat och dryck till logen, men det ingår inte) Är det två eller fler som swishar samma belopp så är man ute ur tävlingen. För att vara med och tävla ska man swisha till 123 498 08 68 (LUGI – extra nr) senast torsdag kl.15:00. Därefter drar vi och meddelar vinnaren. Märk swishen med LUGI VIP. För att ha flera chanser att vinna är det bara att swisha flera gånger, men inte samma belopp… 😉

Andrapris: Weekendbil från Bilia

Tredjepris: 200 kr i presentkort hos ICA Malmborgs

Varmt välkomna!

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.