Farmen Herr tog sin andra seger

I söndags åkte Farmen Herr till Partille Arena för att spela sin andra match för säsongen. Motståndet bestod av Sävehovs utvecklingslag S-hof.

I inledningen av matchen var Farmen trögstartade och S-hof tog kommandot direkt. Efter dryga tio minuter och ställningen 8-2 tog Nemanja en time-out och efter det så vaknade Farmen till rejält. Framförallt visade kantspelarna klass och man tog sig upp till 10-9 med fem minuter kvar att spela. Därefter åkte man på en utvisning och man gick till halvtidsvila med siffrorna 13-9.

I andra halvlek tog det inte mer än åtta minuter innan Farmen var ikapp S-hof med 15-15. Därefter följdes lagen åt och bytte mål med varandra. I de sista fem minuterna visade såväl försvaret som anfallet klass och gick från 21-20 till en arbetsseger med slutresultatet 21-23.

Vi gratulerar så klart Farmen till segern och kan meddela att man i skrivande stund – och med många matcher kvar att spela – ligger på en fjärde plats i tabellen.

Välkommen till match nummer tre som spelas i Idrottshallen söndagen den 13/10 kl 15.30. Då står klassiska HK Drott för motståndet.

S-hof – HK Farmen 21-23 (13-9)

Målskyttar: Hugo Forsberg 7, Linus Eriksson-Lilja 6, Rasmus Nilsson 2, Jakob Söderberg 2, Axel Friberg 1, Albin Carlsson 1, Victor Lundahl Olsson 1, Adrian Hesslekrans 1, Anton Celander 1, Alfred Berlin 1.