Axel Janhall förlänger

Föreningen är mycket glad över att Axel Janhall förlänger sitt kontrakt. Axel har tagit fina steg under säsongen och är på väg att etablera sig på allvar i Handbollsligan. Som spelintelligent skytt är han användbar både på vänster- och mittnio. I kamp med andra ligalag är vi glada över att Axel stannar kvar i klubben som han har växt upp i.

 – Axel har väldigt fina egenskaper som handbollsspelare och är en viktig bricka för oss när vi formar herrtruppen för framtiden i klubben. Axel är dessutom en riktig viktig person i klubben då han tillsammans med Anton Sandström driver våra populära LUGI Handball camp, säger klubbchef Emme Adébo

– Jag är mycket glad över att Axel stannar i klubben. En spelare som visat en hel del av sin potential i vissa matcher denna säsong. Jag tror att nästa år kan blir hans stora genombrott och att han kommer att visa sin fulla potential som jag och klubben tror att han har, säger tränare Nemanja Miosevic.

– Jag trivs extremt bra i klubben, både i laget men också med alla underbara människor runtomkring. Det kändes som ett naturligt val att förlänga och jag är väldigt stolt över att få vara en del av vår förening! Säger Axel Janhall.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.