Ytterligare två egna produkter flyttas upp

LUGI:s nysatsning på spelare från närområdet som påbörjades förra året skördar nu fler frukter då ytterligare två egna 18-åriga produkter, Filippa Hall och Malva Carlsson, flyttas upp från juniorlaget till damlaget.

På högersex har Filippa Hall redan presenterat sig genom att ha varit uttagen hela 18 gånger i truppen den gångna säsongen. Filippas idoga slit har nu premierats med en permanent plats i A-truppen!

Filippa har stora möjligheter att ta fler steg i sin utveckling och har dessutom redan känt på att spela i SHE vid ett flertal tillfällen. Hon visar alltid rätt inställning och räds inte att ta de utmaningar hon ställs inför, säger Kenneth Andersson, tränare och sportchef i LUGI.

Även mittsexan Malva Carlsson flyttas upp. Malva var också med i SHE-sammanhang den gångna säsongen även om hon inte har debuterat på planen ännu.

– Malva personifierar det tillstånd av prestation, träningsambition och vilja som vi vill ska genomsyra truppen i framtiden. Malva visar alltid 100 procent inställning och krigar för varje boll, varje millimeter och gör alltid sitt yttersta. Även om hon inte har fått göra sin debut på planen än så har hon vid de tillfällen hon varit en del av truppen föredömligt bidragit på alla sätt hon kunnat för att få alla andra att prestera bättre, säger Kenneth Andersson.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.