Villads Raahauge Jensen klar för LUGI

Föreningen är glada över att kunna presentera nyförvärvet Villads Raahauge Jensen som är en 28-årig mittsexa med erfarenhet från både Danska, Svenska och Norska ligan. Villads är en stor och stark spelare på 196 cm och 105 kg och kommer närmast från Haslum i Norge. Han har tidigare spelat i bland annat Ajax København och OV Helsingborg.

Först och främst är jag mycket glad över att spela i LUGI. Det är traditionsrik klubb med fina värderingar, vilket jag själv värderar högt när jag väljer var jag vill spela. Jag ser en stor potential i truppen och klubben och jag vill gärna vara en del av det, säger Villads Raahauge Jensen.

Jag är glad att vi skrivit kontrakt med Villads. Han är en stor M6:a med bra fysik och rutin från tre olika ligor. Han kommer att komplettera Rasmus Broman i mittförsvaret och i anfallet. Villads är en ambitiös kille som vill försätta utvecklas, och med hans attityd och vilja kommer han att passa perfekt in i truppen, säger Nemanja Milosevic

Villads kommer hit med en hel del erfarenhet och det behövs i ett ungt lag med ambitioner. Vi bygger ett lag som i framtiden skall tävla på högsta nivå och det vi letar efter är personer med ledaregenskaper, och spelare som vill bidra med rätt träningskultur. Villads är känd för att vara först i löparspåret och träna hårdast i gymmet. Hans referenser som person är mycket fina och i LUGI värderar vi det väldigt mycket, säger Emme Adébo Klubbchef.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.