Victor spelar ytterligare ett år i LUGI

Även nästa säsong kommer vi hitta Victor Hedberg mellan stolparna i den vinröda kassen. Med detta nysignerade ettårskontrakt blir det Victors femte säsong i Handbollsligan för den i år 23-åriga lundensaren.

”Jag ser egentligen fram emot att utveckla allt i mitt målvaktsspel men framför allt fortsätta bygga på samarbetet med försvaret som vi började få till mot slutet av säsongen”, säger Victor ”En väldigt viktig spelare nästa säsong, som visade hög klass och sin potential på slutet av säsongen och jag hoppas att han ska fortsätta med detta och hitta mer stabilitet i sitt spel. Jag har stort förtroende för Victor för nästa år och jag tror att han kommer bli en av de bästa målvakterna i ligan. Men det krävs hårt jobb!”, säger Nemanja Milosevic ”Det jag ser mest fram emot är matcher med med mycket publik vilket hade betytt väldigt mycket för laget. Så som vi hade i dom sista matcherna förra säsongen”, avslutar Victor.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.