Vi välkomnar Roger Svensson som ny tränare för LUGI’s Damjuniorer

Roger Svensson har valt att gå in i rollen som ny tränare för LUGI’s Damjuniorer med start från idag den 16 augusti. Roger spelade själv i den fantastiska P71-kullen som är klubbens mest framgångsrika årgången någonsin.

Roger Svensson har själv haft en elitkarriär som spelare i bland annat IFK Ystad och H43 i Lund, och är en mycket duktig vänsterhänt högersexa. Han har varit tränare i många år i LUGI, H43 och för HK Malmö och tränar både pojkar och flickor. Roger har även tränat Distriktslag och är en erfaren lugn tränare som har bra koll på det mesta gällande handboll.

– Roger Svensson är en välkänd handbollsprofil i krokarna, både som spelare och ledare har han representerat flera av våra klubbar i regionen. Roger har även tidigare varit aktiv i LUGI så han har en bra överblick på oss som förening samt extremt bra koll och bra relationer i omgivningen. I uppdraget att träna våra Damjuniorer är han extremt lämpad då han haft Skånelaget i denna ålder och således redan känner flera av spelarna. Roger kommer bidra mycket med sin handbollskompetens och erfarenhet och tillsammans med Martin Börjesson kommer vi ha ett ytterst kompetent ledarteam till Damjuniorerna!, säger Sportchef Kenneth Andersson.

Roger själv säger att han se fram emot att komma tillbaka till LUGI som tränare och emot säsongsstart.
Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.