Ung talang från HK Ankaret ansluter till LUGI

LUGI Handboll är glada att meddela att de har lyckats locka en lovande spelare från HK Ankaret till sina led. Filippa Holmqvist, född 2006, kommer att gå med i U-laget och spela i Division 1. Trots hennes unga ålder har Filippa redan visat prov på sin talang och potential, vilket har fått LUGI att investera i hennes utveckling.

Mads Lyhne Nielsen, ansvarig för spelarutvecklingen hos LUGI, delar sin entusiasm över Filippas anslutning till laget. ”Vi är väldigt stolta över att Filippa väljer att satsa vidare i LUGI. Filippa har tränat med U-laget under säsongen och vi ser en stor potential i henne. Vi tror på att Filippa kan utvecklas ytterligare och göra stora framsteg med oss.”

Filippa själv uttrycker sin glädje över att få representera LUGI. ”Jag tycker det är jättekul att ha fått möjligheten att representera Lugi! Laget är ett härligt gäng där jag får en bra möjlighet att utvecklas som spelare. Jag ser verkligen fram emot nästa säsong i Lugitröjan och jag hoppas att jag kommer bidra till lagets framgångar.”

LUGI ser fram emot att välkomna Filippa till laget. De tackar också HK Ankaret för deras samarbete kring Filippas utveckling under den senaste säsongen.

Det är klart att Filippa Holmqvist kommer att bli en viktig tillgång för LUGI, och fansen kan förvänta sig spännande prestationer från denna lovande spelare i framtiden.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.