Trög start i svenska cupen

LUGI’s första match i ATG Svenska cupen slutade med förlust borta mot OV Helsingborg. Segersiffrorna för hemmalaget skrevs till 27-20.

Säsongens första tävlingsmatch är alltid ett ovisst första kapitel och visst började det lite trevande och försiktigt. En aning  nervöst och en del tekniska fel bidrog också till att LUGI låg under i halvtid med 12-14.

LUGI började bra i andra halvlek, men drygt 12 mållösa minuter i mitten av halvleken förstörde möjligheten att få med sig två poäng i bagaget. 27-20 blev slutresultatet och det får väl sägas vara tämligen rättvist. Elise Lönnegren blev LUGI’s bästa målskytt med sina 6 mål.

Nya tag redan på söndag i nästa match borta mot IK Baltichov.