Trelleborg AB fortsätter sitt engagemang med LUGI

Bildtext: Lotta Fjällström, koncernansvarig för varumärke och marknadsföring i Trelleborg AB

 

LUGI och Trelleborg AB fortsätter sitt samarbete. Trelleborg AB utgör inte bara en viktig roll i industrin utan är även en viktig spelare för LUGI handboll. 

För Trelleborg AB är det väldigt viktigt att de föreningar vi stöttar har en tydlig plan för sitt samhällsengagemang. Vi menar att sport är ett bra och ett avgörande sätt att uppmärksamma våra barn och ungdomar och kunna hjälpa dem till en meningsfull fritid. Genom idrott lär man sig så mycket mer än bara sporten; hur du är en bra kamrat, samarbete, lära om hälsa och mycket mer. Då Lugi har en tydlig plan även för allt detta som är ”bortom det sportsliga”, gör att vi som företag gärna fortsättningsvis är med och stöttar på det sätt vi kan, säger Lotta Fjällström koncernansvarig för varumärke och marknadsföring i Trelleborg AB.

LUGI tackar Trelleborg AB för fortsatt förtroende och viljan att fortsatt bidra, genom LUGIs arbete, till ett bättre samhälle med ungdomars utveckling i fokus. Trelleborg AB grundades 1905 och är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. Partnerskapet har pågått i flera år och utgör en viktig del av LUGIs verksamhet.

Vi är glada över att Trelleborg AB ger oss fortsatt förtroende i dessa tuffa tider. Genom en öppen och bra dialog kan vi fortsatt tillsammans utveckla vår verksamhet och bli ännu starkare för att fortsätta göra det vi är bra på, att utbilda spelare både på och utanför planen med fokus på handbollen och våra värderingar, säger Patrik Bengtsson klubbchef i LUGI Handboll.

 

 

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.