LUGI föll tungt i Göteborg

LUGI:s tunga förlustsvit fortsätter. På onsdagskvällen borta mot Redbergslid fick de se sig besegrade för tredje matchen i rad.

Sexmålsskytten Isak Persson var klart besviken efter slutsignal i Lundenhallen. För tredje matchen i rad hade hans LUGI gått förlorandes.

– Vi gjorde inte en bra match. Vi släppte in 32 bollar. Även om vi saknade många spelare var det inte godkänt, sade Persson till CMore.

LUGI inledde matchen väl och kopplade grepp tidigt. Men gästernas tidiga tremålsledning försvann kvickt när RIK hittade vägar förbi LUGI-försvaret och avslut bakom Sejr.

18–16 skrevs halvtidssiffrorna i Lundenhallen.

– Jag tycker vi släpper alldeles för många mål bakåt. Vi är för mesiga. Vi smäller inte på riktigt som vi ska, sade Fredrik Olsson till CMore.

I andra halvlek fortsatte RIK att föra matchen. Elliot Stenmalm imponerade och landade totalt på nio mål. Samtidigt föll inte LUGI:s sju mot sex spel väl ut.

– Vi fick rätt bra lägen ändå. Men de släppte oss till breda lägen som vi brände. Det var sådär, analyserade Isak Persson till CMore.

Slutresultatet skrevs 32–29 till RIK. Därmed återstår det endast en match av grundserien för LUGI. På lördag ställs man mot Önnereds HK på hemmaplan.

Redbergslids IK – LUGI 32–29 (18–16)

Målskyttar, LUGI: Isak Persson 6, Casper Käll 6, Fredrik Olsson 5, Hugo Forsberg 4, Viktor Hallén 3, Nikola Stefanovic 2, Adrian Hesslekrans, Simon Sejr, Assar Kammenhed.

Utvisningar, Redbergslids IK: 2×2 min. LUGI: 2×2 min.

Foto: Bildbyrån

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.