Tomas Axnér blir ny förbundskapten för damlandslaget!

– För en tid sedan fick jag en förfrågan av Svenska Handbollsförbundet om att ta över damlandslaget efter sommaren, säger Tomas. Processen har gått snabbt och i slutet av förra veckan kom alla parter överens. Jag är såklart både stolt och glad över att få den här möjligheten och uppdraget. Jag vill först och främst tacka LUGI som har stöttat mig i att det ta det här steget och inte ställt några hinder i vägen för att det ska bli möjligt. 

– Att Tomas blir förbundskapten kom med kort varsel, säger klubbchef Patrik Bengtsson. Vi är givetvis stolta över att Tomas fått detta uppdrag och arbetet med att hitta en ny tränare för LUGI Herr är redan i full gång. Det finns en plan och den kommer vi att följa.

LUGI har en lång tradition att utveckla spelare och har i år kanske det yngsta, men också mest talangfulla, laget i serien. Tomas har gjort ett stort arbete under åren som tränare och det är kul att se att vi som förening inte bara utvecklar spelar utan också tränare för framtida utmaningar.

Kenneth Andersson kommer att fortsätta sitt uppdrag som tränare för LUGI Dam även nästa säsong och är inte påtänkt som ny tränare för LUGI Herr.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.