STENMOPRISET 2024

Stiftelsen till Åke Stenmos Minne är stolta att tillkännage årets mottagare av utmärkelsen för Idrottsligt Uppträdande inom LUGI Handboll. Under en ceremoni som hölls igår i samband med matchen, hyllades Malva Carlsson och Anton Sandström för deras enastående prestationer och exemplariska ledarskap.

Sedan 2014 har Stiftelsen för Idrottsligt Uppträdande till Åke Stenmos Minne uppmärksammat enastående bidrag till LUGI Handboll, och i år är inget undantag. Malva Carlsson och Anton Sandström har båda visat enastående engagemang och dedikation till sina lagkamrater och klubbens mål.

Malva Carlsson har genom sitt engagemang och ledarskap varit en förebild för lagandan inom LUGI Handboll. Hennes dedikation och bidrag till lagets framgångar har inte gått obemärkt förbi.

På samma sätt har Anton Sandström utmärkt sig genom sin hängivenhet och förmåga att inspirera de yngre spelarna inom klubben. Hans ledarskap och engagemang har varit avgörande för klubbens framgångar.

I samband med gårdagens match hyllades Malva Carlsson och Anton Sandström för deras enastående insatser. De tilldelades också 20 000 kronor vardera från stiftelsen som erkännande för deras bidrag till idrottsvärlden och LUGI Handboll.

Det är med stor glädje och stolthet Stiftelsen till Åke Stenmos Minne hyllar Malva Carlsson och Anton Sandström för deras dedikation och prestationer inom LUGI Handboll.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.