SM-Guld till LUGIs Herrjuniorer!

LUGI besegrade HK Aranäs i SM finalen med 30-26!

LUGI fick en riktigt fin start på finalen då de vinrödas försvarsspel gång på gång stressade Aranäspelarna till misstag. Misstag som LUGI allt som oftast omsatte i kontringsmål och det kändes som om LUGI hela tiden var i förarsätet. Strax innan halvlek tog man ledningen med 2 mål men efter något snabbt beslut utan önskat resultat i slutminuten så gick man till halvtid med ett oavgjort resultat.

De flesta väntade sig nog att favoriterna från Kungsbacka skulle ta tag i matchen i andra halvlek och LUGI kom också i underläge, främst kanske ändå pga utvisningar och så en storspelande Alexander Lindén i Aranäs målet.

LUGI visade dock grym moral och tog sig ikapp igen och lagen följdes sedan åt. När Aranäs storskytt Petter Donaldsson stänkte in 20-20 var det dock sista gången Aranäs var jämsides med lagmaskinen LUGI!

Även om Donaldsson fortsatte att göra mål och Aranäs började spela man-man så höll LUGI kylan och ökade på sin ledning. Till slut  vann man med 30-26 och är därmed SVENSKA MÄSTARE 2022!

Ett stort grattis till alla ledare och spelare som är och har varit inblandade i SM-Guldet!