Serveringstillstånd på arenan till våra elitmatcher

Under föregående säsong tog LUGI över driften av kiosker och restaurang på Sparbanken Skåne Arena i samband med elitlagens hemmamatcher. Glädjande nog kan vi meddela att vi kommer fortsätta med driften även kommande säsong.

 

Nytt för i år är att vi numera har serveringstillstånd i arenan. Vilket innebär att ni kan köpa starköl, vin och lite annat gott i vår restaurang i Kraftringen Lounge och även i foajén i Fridéns. Vår fantastiska hovmästare Agge är kvar och kommer att ta väl hand om er och vår nya kock, Micke, kommer laga maten.

 

Evenemangsansvarige Johan utvecklar arbetet kring kiosker och restaurang:

Utveckling av kiosk och restaurang har varit ett område vi fokuserat på nu under sommaren. Ett serveringstillstånd ställer större krav på oss som arrangör och bidrar i sig till en mer professionell miljö där vi kan erbjuda en bättre service. Nu kommer arenan vara det perfekta stället för en trevlig AW där man kan ta något gott att dricka under tiden man laddar upp inför match! Vi är väldigt glada att Agge fortsätter att ansvara för servicen i Kraftringen Lounge samtidigt som vi fått in en ny kock i Micke, som tidigare arbetat på bland annat Gloria’s i Lund. Målet är att erbjuda bra mat och dryck, till bra priser tillsammans med spännande handbollsmatcher.

 

För er som vill boka bord i restaurangen eller kanske hyra en loge, skicka mail till restaurang@lugihandboll.se.

 

Du kan läsa mer om restaurangenen HÄR

Du kan läsa mer om kiosken HÄR

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.