Sejr fixade segern!

I en tät match som avgjordes i sista anfallet så räddade Simon Sejr LUGI-s seger genom några fenomenala räddningar. Efter 14-14 i halvlek så vann LUGI till slut med 25-24.

Men segern satt hårt inne. Vid ett par tillfällen i andra halvlek var LUGI i underläge med två mål. Men LUGI-spelarna hängde inte med huvudet och kämpade vidare. Och kampen gav till slut en seger med ett mål.

Det mest utmärkande från LUGI-spelarna var Simon Sejrs målvaktsspel i andra halvlek. Vid flera tillfällen så stod matchen och vägde då Simon Sejr stod i vägen för OV-Helsingborgs avslut. OV tog timeout när det återstod ca 30 sekunder och LUGI ledde med ett mål. OV fick till ett läge men ett starkt LUGI-försvar såg till att det inte blev mål- Simon blev lite uppstressad och gjorde ett för snabbt utkast som ledde till friläge mot honom. Men han räddade även det.

Simon Sejr kvällens matchvinnare!

Välförtjänt blev Simon utsedd till matchens lirare. En skön seger i hemmapremiären!