Sebbe Hall flyttas upp!

Sebbe Hall flyttas upp från U-laget till A-laget. “Sebbe Hall är en av 03:orna som var med och vann JSM till LUGI 2022. Han har stor potential och jag tror han kan bli en riktigt duktig spelare” säger Nemanja Milosevic. Vänstersexan med den fina handleden som under flera säsonger förtjust publiken i Idrottshallen vid HK Farmens matcher har skrivit på för två år.

“Mina styrkor och det som karaktäriserar mig skulle jag säga är, upphopp och avslut och även snabbhet i kontringar.” säger Sebbe Hall. 

Han ser framemot att jobba med Nemanja och assisterande tränare Christoffer Geissler i a-laget som han vid olika tidpunkter haft var för sig i utvecklingslaget. “Vid de olika tiderna jag har haft dem som tränare har det funkat jättebra så det ska bli sjukt kul att ha de både som tränare på samma gång nu. De styrkor jag ser hos Nema och Stoffe är en väldigt stor vilja och hårt arbete! ” säger Sebbe

“Sebbe har haft lite problem senaste åren med sjukdom och lite skador, men jag tror på Sebbe och ser fram emot att träna honom. Han ska lära sig mycket från Axel Andersson under året både i anfall och speciellt i försvar och jag hoppas att han ska pressa honom och visa på träning att han vill ta hans plats.” Säger Nemanja. “Nästa säsong skulle jag främst vilja förbättra mitt försvarsspel. Sedan även förbättra min styrka och uthållighet.” Säger Sebbe.

Sebbe Hall har gått hela vägen från bollskolan i LUGI till a-laget. “Mitt bästa minne från LUGI är nog då vi vann USM steg 5 i P18-klassen. Då det var en sjukt häftig upplevelse och vi var väldigt otippade att vinna.” LUGI hälsar ytterligare en vinnare från den stora P03-kullen välkommen till a-laget. Lycka till Sebbe!

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.