Restriktionerna hävs och Lundaspelen 2021 närmar sig

HURRA restriktionerna hävs, Sverige öppnar upp och Lundaspelen 2021 är ett faktum!

Den 29 september försvinner restriktionerna som har skapat osäkerhet kring genomförandet av årets upplaga, men nu hurrar vi med glädje och laddar inför ett fullskaligt Lundaspelen 2021. Att restriktionerna hävs innebär att vi kan säkerställa att det blir matcher och slutspel likt tidigare år samt har möjlighet att erbjuda övernattning på skola.

Arbetet inför Lundaspelen 2021 pågår för fullt och vi är mer taggade än någonsin på att få hälsa alla våra deltagare och dess medresenärer välkomna till Lund och Lundaspelen i mellandagarna. Låt oss göra detta till ett oförglömligt Lundaspelen!

Samtidigt som vi ser fram emot att få fylla våra idrottshallar med spelare och publik, vill vi genomföra ett så säkert Lundaspelen vi kan. Hälsa och säkerhet kommer alltid i främsta rummet och vi kommer även fortsättningsvis förhålla oss till Folkhälsomyndigheten, Svenska Handbollsförbundet och lokala myndigheters rekommendationer. Låt oss tillsammans ta ett gemensamt ansvar att för att minska fortsatt smittspridning genom att tvätta händerna ofta, undvika trängsel och stanna hemma vid minsta symtom.

Information om hantering vid smitta och andra situationer som kan uppkomma under turneringens genomförande kommer inom kort finnas tillgänglig på Lundaspelens hemsida. Det är varje individs enskilda ansvar att hålla sig uppdaterad kring de nationella och lokala regler som eventuellt förekommer i varje enskilt land och som kan komma att påverka ett deltagande i Lundaspelen.

Lundaspelen är en stolthet och angelägenhet, inte bara för oss i LUGI, utan även för närliggande handbollsföreningar, Lundabor och hela den nationella och internationella handbollsfamiljen.

Välkomna till Lund och Lundaspelen 26-30 december för att möta framtidens handbollsspelare och vara med och skapa ”memories for life”.

Anmälan till Lundaspelen 2021 är fortfarande öppen – anmäl ert lag innan platserna tar slut!

Anmäl ditt lag!

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.