Övertygande LUGI-seger mot Alingsås

Äntligen  fick vi se LUGI som ett lag där alla spelare var med på tåget och där ”tåget gick ända in på stationen”. Med siffrorna 28-21 vann LUGI mot Alingsås HK. En seger som ska tillskrivas laget LUGI och LUGI Diablos. Vilken härlig stämning de skapade.

LUGI tackar Diablos för stödet.

Resultatmässigt följdes lagen åt till 8-8. LUGI tog en tremålsledning till 11-8. Som sedan blev 14-10 i halvtid. I LUGI var det många spelare som spelade efter sin förmåga men framåt ska Fredrik Ohlsson absolut nämnas. Även Casper Käll hade en klar del i övertaget från LUGI. I Alingsås var hela tiden Max Granlund farlig med sina 9-metersavslutning. Även Rasmus Thorbjörnsson hade bra utdelning. Kasper Hall gjorde en fullt godkänd halvlek och kom även med i målprotokollet.

Om Kasper Hall var fullt godkänd i första halvlek så var han med utmärkt beröm godkänd i andra halvlek. Och försvarsspelet från LUGI var mycket bra. LUGI släppte inte sin ledning utan ökade faktiskt målskillnaden. Casper Käll, Fredrik Ohlsson, Axel Månsson och Theo Übelacker fördelade de flesta målen men även Axel Andersson och Adrian Hesslekrans fick chanser som de tog vara på. Målen från Alingsås fördelade sig mellan Max Granlund, Rasmus Thorbjörnsson och Mathias Pedersen. Alingsås försökte med olika spelsätt, byta målvakt o s v men idag fanns inget som LUGI inte klarade av.

”Jag trodde ni hade glömt segersången” var de första orden från en mycket glad  Nemanja Milosevic till laget i omklädningsrummet.

”Idag kändes det som man släppte handbromsen, det var fantastiskt” säger en mycket lättad Nemanja efter matchen.

Matchens lirare i LUGI blev Casper Käll och i Alingsås Mathias Pedersen.