Oliver Olsson förlänger med LUGI HF!

Oliver kom inför säsongen från allsvenska AMO men har innan dess bland annat spelat i IFK Ystad.

Oliver Olsson är målfarlig, teknisk och snabb i kontringarna och en pålitlig straffskytt som nu spelat snart en säsong i LUGI HF.

– Oliver har verkligen tagit vara på chansen när han ganska sent i sin karriär fått spela i Handbollsligan. Han har verkligen lyft sig steg för steg under säsongen och det känns riktigt bra att ha Oliver kvar i laget! säger Kenneth Andersson, Sportchef i LUGI HF.

– Det kändes helt rätt att förlänga med LUGI när frågan kom. Jag trivs bra i laget och i klubben samt har stort förtroende för Marc och Nemanja. Jag har tagit ett steg i min utveckling och vill fortsätta på den vägen även nästa säsong, säger Oliver.

– Jag tycker därför att det ska bli riktigt kul att spela i den vinröda tröjan även kommande säsong! Här tror jag att vi får ihop ett bra och slagkraftigt lag tillsammans och det är härligt att få spela inför vår publik i Sparbanken Skåne Arena! Men först och främst vill vi nå ett slutspel denna säsong och mycket fokus ligger där. Jag tycker att LUGI har något bra på gång och vill vara med att fightas i toppen. Det är en resa jag vill vara med på och bidra till, avslutar Oliver.

Spelarinfo:
Namn: Oliver Olsson
Född: 930616
Längd: 182 cm
Position: V6
Moderklubb: Åhus Handboll
Antal säsonger Handbollsligan: 2

För mer information, vänligen kontakta:

Sportchef Kenneth Andersson
kenneth@lugihandboll.se
Mobil 0708-124959

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.