Ny säljchef byter från blått till vinrött

Hans Torsmar lämnar fotbollen bakom sig och går in i rollen som Försäljnings- och Marknadschef i LUGI Handboll från den 13 december. Torsmar har på ett eller annat sätt sysslat med idrott och handboll i hela sitt liv samt har lång erfarenhet från marknad- och försäljning.

Hans Torsmar kommer närmast från en roll som Administrativ Chef i Trelleborgs FF, där han bl a var ansvarig för försäljning och evenemang. Hans har mångårig erfarenhet från marknad och försäljning hos företag som Bose, Pergo och 3M. Hans är själv gammal handbollspelare och spelade förr med Stavstens IF som han även var med och tog upp till elitserien år 94-95. Han menar att det ska bli kul att få komma tillbaka till handbollen.

– LUGI och jag har fört en dialog under en längre tid, och mitt beslut känns helt rätt. LUGI är inne i en spännande period och det är en kul resa att få vara med i. Även om jag har arbetat inom fotbollen i över 2 år, så har jag fortsatt att vara engagerad inom handbollen vid större evenemang. Därför ska det bli väldigt inspirerande att få arbeta med handboll och för en förening som LUGI. Så jag ser verkligen fram emot att bli vinröd!, säger Hans Torsmar.

Hans, som var en stabil högersexa, spelade själv tills familjelivet och karriären inom säljbranschen tog fart. Han har bland annat spelat med LUGIs Styrelseordförande Karl Löfmark och har även varit med och startat upp Ljunghusen HK. 

– Jag, min bror och en kompis startade upp klubben år 2002. Då fick jag verkligen prova på allt från att sitta i styrelsen, vara tränare, handbollsförälder, materialare och domare – så jag har full koll på hur en förening fungerar, fortsätter Hans Torsmar med ett leende. 

Hans bästa handbollsminne med LUGI är närkamperna mot Mommi Flemister. 

– Mommi är en riktig ikon och han hade verkligen en jäkla spänst! När han hoppade för att skjuta och jag hoppade för att täcka så hann jag landa långt innan hann han landa, det var som att han flög! Det är skönt att vara tillbaka i vinrött igen, för Stavstens IF var ju faktiskt också vinröda, så nu är cirkeln sluten, avslutar Hans Torsmar. 

Hans beskriver sig själv som en social och glad människa som ser humor i det mesta. Han tycker om att sprida glädje och är en lagspelare, men är ändå mycket driven och fokuserad, och framför allt passionerad! 

– Vi är väldigt glada att få in en försäljningschef med så stor kunskap inom försäljning och marknadsföring som Hans Torsmar har! Vi har haft ögonen på Hans länge och är glada att vi nu fick över honom till vinrött. En föreningsmänniska med ett starkt öga för försäljning och som dessutom själv varit både på planen och vid sidan av, det kan inte bli annat är bra! Varmt välkommen till LUGI, säger Patrik Bengtsson, klubbchef i LUGI.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.