Nu riktas blickarna framåt!

Efter de 4 ödesdigra domsluten i slutet av matchen mot Ystads IF så har tränarna försökt lägga det bakom sig och titta framåt. En match i taget är ordspråket nu.

Vid träningen dagen efter
  • Även om det är svårt så måste vi titta framåt och ta med oss det positiva från matchen mot Ystad säger ansvarig tränare Nemanja Milosevic

Nästa samma ord kommer från assisterande tränaren Christoffer Geissler.

  • Försvarsspelet var bra, vi ska hålla nere tekniska felen menar Christoffer.
  • Jag känner att vi blir stabilare och stabilare. Nu kan vi inte slå oss till ro utan det är vinna som gäller. Vi har visat att vi kan spela bra handboll. Vi har visat det för LUGI-publiken som förhoppningsvis kommer tillbaka. Vi har visat att vi har en bra attityd och nu ska vi inte backa. Med den här inställningen ska vi klara det säger Nemanja

Resterande spelprogram för herrlaget är den 19 mars kl 14:00 mot Hallby i Lund, borta mot Guif den 23 mars kl 19:00 och avslutningen mot Redbergslid den 31 mars kl 19:00 i Lund.

Det är viktigt att vi stöder dem som vi gjorde mot Alingsås och Ystad. Även om vi inte lyckades mot svenska mästarna så hade vi dem i brygga så kapaciteten finns. NU TAR VI DOM!

/Lars-Erik Nilsson

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.