Möt Felicia, LUGIs nya ansikte som Marknads- & Kommunikationansvarig

 

Förra veckan trädde Felicia Ekström in i en ny roll som Marknads- & Kommunikationsansvarig på LUGI HF. Med flera års erfarenhet inom marknadsföring ser hon det som en spännande utmaning att komma in i handbollens värld. 

 

Felicia kommer senast från hotellbranschen där hon varit ansvarig för både strategisk och operativ planering av det som rör marknadsföring och kommunikation. Hon har under hela sitt yrkesverksamma liv arbetat inom besöksnäringen samt i  främjande barn- och ungdomsverksamheter.

”Jag är enormt tacksam för förtroendet jag fått av LUGI och ser verkligen fram emot att få kickstarta kommande säsong. Det känns fantastiskt kul att få vara med och bidra med min kompetens i en förening med så mycket vilja, passion och engagemang.” – säger Felicia.

Under sin egen uppväxt var Felicia själv mycket aktiv i föreningslivet och menar att simklubben hon var aktiv i stärkte henne mycket samt bidrog till vänner med samma intresse.

”För mig var klubbverksamheten väldigt betydelsefull under min uppväxt och jag hade inte blivit den jag är idag utan att ha fått uppleva den gemenskapen och utvecklingen jag gjorde både socialt och fysiskt. Att få skratta och glädjas tillsammans, vara extremt nervös innan kvällen innan en stor tävling, känslan av att vinna men även att få lära sig att man inte ska ta en förlust för hårt utan att istället se framåt – det är saker jag har med mig och kan dra nytta av även i vuxenlivet. Jag tror det är viktigt att förstå klubb- och föreningskänslan för att kunna kommunicera ut det vi vill förmedla på rätt sätt” – fortsätter Felicia.

Klubbchef Patrik Bengtsson menar att få in en kommunikationsansvarig kommer stärka LUGI då det är viktigt att rätt information når rätt målgrupp, att det som når ut även är i rätt tonalitet och ”LUGI-anda” och att klubben har möjlighet att kommunicera ut allt bra som görs, stort som smått.

”Vi gör så otroligt mycket fantastiska och bra saker inom klubben, enda från bollskolorna upp till senior med både bredd och elit, men även mot partners och genom våra olika CSR- och hållbarhetsprojekt. Nu kommer vi få en bra chans att lyfta och kommunicera ut det som görs både internt och externt på ett tydligt och betydande sätt” – säger Patrik Bengtsson.

Felicia menar att om man har någon nyhet eller något som kan vara trevligt att lyfta inom LUGI får man gärna kontakta henne via mail, så skall vi försöka se om det finns möjlighet för exponering. Dock kan vi inte lova att allt kommer med men vi uppskattar alla initiativ. Felicia arbetar deltid under sommaren och går upp på heltid från den första augusti.

 

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.