Anmälan till LUGI Handball Camps sportlovsläger har öppnat!

Missa inte LUGI Handball Camp på sportlovet!

På sportlovet 2024 kommer LUGI Handboll att anordna ett läger öppet för alla pojkar och flickor födda 2009-2013. Sportlovets läger kommer ha en liknande struktur som våra sommarläger, Lugi Summercamp tidigare haft, men kommer numera gå under namnet LUGI Handball Camp

Sportlovslägret äger rum mellan den 19-22 februari i Sparbanken Skåne Arena, där vi kommer att erbjuda högklassig handbollsträning, en snygg tränings t-shirt och minnesvärda möten med välkända handbollsprofiler. Dagarna börjar klockan 09.00 och avrundas vid 15.00. Priset för lägret är 1250 kr, och i det ingår även lunch och mellanmål samtliga dagar. Med tanke på det begränsade antalet platser rekommenderar vi att ni anmäler er så fort som möjligt för att säkra er plats.

LUGI Handball Camp är en satsning från föreningens sida för att expandera, utveckla och sprida vår lägerverksamhet. Precis som på tidigare läger kommer handbollsträningen till största del styras av våra duktiga A- och U-lagsspelare, men till del även av andra gästtränare och välkända LUGI-profiler. En del i satsningen kring LUGI Handball Camp är att det utöver sommarlägrena dessutom kommer att anordnas läger på sport- och höstloven.

Har ni några frågor angående sportlovslägret får ni gärna maila till camp@lugihandboll.se

Länken till anmälan hittar ni nedan. Vi ses på sportlovet!

Anmäl dig här!

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.