LUGIs landslagstjej förlänger med tre nya år!

Clara Lerby har bestämt sig för att stanna i LUGI ytterligare tre säsonger!

 

Clara kom från Kungälv inför säsongen och i Kungälv delade hon mer eller mindre tiden med en annan vänstersexa. Under säsongen i LUGI har hon växt till att bli en nyckelspelare och belönades för någon vecka sedan för sina fina insatser med en landslagsplats i EM och OS kvalen!

Det är en riktig kometkarriär som Clara haft i LUGI, med en utveckling av sällan skådat slag som på bara en säsong tagit henne från begränsad speltid till en landslagsplats!

De flesta som tar sig in i ett landslag drömmer om utlandet och blir ganska snabbt utlandsproffs efter att ha kommit med i landslaget, men Clara väljer att istället förlänga sitt kontrakt med LUGI över tre nya år!

”Jag trivs som fisken i vattnet! Både med mina lagkamrater och mina tränare” kommenterar Clara själv sitt beslut.

” Vi är naturligtvis jätteglada att vi har knutit Clara på ett längre kontrakt. Jag tror absolut inte vi sett toppen av hennes utveckling än, jag tycker hon går framåt och förbättrar nya saker hela tiden. Att hon har en hög kapacitet och levererat på en hög nivå säger ju sig själv när man belönas med en landslagsplats och det tycker jag är välförtjänt. Clara jobbar hela tiden med att utvecklas och förbättra sig ännu mer och det ska bli riktigt spännande att se hur långt hon kan komma i karriären” säger LUGIs sportchef Kenneth Andersson om förlängningen.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.