LUGIs lagbygge i SHE fortsätter med lagkapten Olivia Löfqvist!

Lagkapten Olivia Löfqvist har skrivit på för ytterligare två säsonger med LUGI!

Olivia är inne på sin femte säsong i LUGI och är otvivelaktigt en av lagets stora nyckelspelare. M6an, som har IK Lågan i Hörby som sin moderklubb, kom från IK Pandora 2015 och är den spelare i dagens LUGI som mest förknippas med klubben.

”Olivia är en viktig kulturbärare och är som lagkapten ofta den som går i bräschen för laget. Hon har en stor roll såväl i anfall som försvar och även om hon inte spelat i någon av de matcher jag haft med laget så har Olivia nu börjat träna igen efter sin skada och hon kommer vara en förstärkning för oss när hon nu kan gå för fullt igen.

Olivia är också en spelare med stora ambitioner som har stora möjligheter att utvecklas vidare mot både utlandsspel och landslag. Vi är väldigt glada att vi kan behålla henne i föreningen trots konkurrens från andra bra klubbar som jagat henne ”, säger LUGIs tränare och sportchef Kenneth Andersson.

”Jag trivs bra både på och utanför planen i Lund och Lugi. Framöver tror jag att vi har något bra på gång med laget och vår ambition är att på sikt gå väldigt långt och det vill jag verkligen vara en del av. Ytterligare säsonger i Lugi hoppas jag ska hjälpa mig framåt i min egna utveckling som handbollsspelare”, säger Olivia Löfqvist om sitt beslut att vara LUGI trogen till 2022.

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.