LUGI värvar dansk stortalang

LUGI Handboll har skrivit ett tvåårskontrakt med den förre danske ungdomslandslagsspelaren Steven Plucnar Jacobsen, 20 år.

Plucnar Jacobsen spelar idag för den danska toppklubben och ligaledaren GOG Svendborg och ansluter till LUGI den 1 juli i år.

”Vi har följt Steven under en längre tid. Han har varit vår önskekandidat som mittsexa och central försvarsspelare och är ett välkommet tillskott till LUGIs resa att forma ett nytt topplag”, kommenterar sportchefen Kenneth Andersson.

Steven Plucnar Jacobsen är en målfarlig linjespelare som är både stor och stark men ändå rörlig samtidigt som kan spela i en central försvarsposition. Plucnar Jacobsen är 20 år gammal och passar väldigt bra in i LUGIs lagstruktur. ”Jag är övertygad om att Steven kommer leverera direkt, både i anfall och försvaret”, avslutar Kenneth Andersson.

”LUGI är en klubb med ett riktigt bra rykte, som vill mer hela tiden och spelar redan nu handboll på hög nivå. Jag kommer till en bra tränare och en professionell organisation och ser det som det riktiga nästa steget för min karriär”, kommenterar Steven Plucnar Jacobsen övergången.

För mer information, vänligen kontakta sportchef Kenneth Andersson
Mobil 0708-124959
kenneth@lugihandboll.se

Steven Plucnar Jacbosen
Nationalitet: Dansk
Längd: 201 cm lång
Vikt: 108 kg
Nuvarande klubb: GOG Svendborg

40 U- och juniorlandskamper
Brons U-EM (2018) och U-VM(2019)
Dansk pokalvinnare (2020)
Champions League-erfarenhet

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.