LUGI välkomnar Renta som ny partner

Foto från vänster: Magnus Stenberg, Peter Ek, David Lindell & David Holst

LUGI går in i ett partnerskap med Renta, som säger att de är maskinuthyrarna som vet att bygga är en lagsport!

Renta finns för dig som bygger och skapar nytt, renoverar och förbättrar – i hela Sverige. De har det lilla bolagets charm och det stora bolagets muskler och menar att: här bryr vi oss om det lokala närområdet, varandra och våra kunder. Har kollegan, kunden eller föreningen behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft – för vi bryr oss!

– Vi är maskinuthyrarna som vet att bygga är en lagsport. Handboll i allmänhet, men LUGI Handboll i synnerhet, visar att ett lag bygger människor och gjuter grunden för ett välmående samhälle. Som förening fyller LUGI en superviktig social funktion och här skapas livslångt kamratskap. En arena som förenar människor och som spelar handboll med stor frihet. Vi tror stenhårt på samhällsnyttan som skapas när lokala företag går samman och stöttar de lokalt så viktiga föreningarna. Vi står här på sidlinjen både tidiga mornar och sena fredagar samt hejar som stolt sponsor på LUGI Handboll För vi bryr oss om LUGI! , säger Marcus Sölsnaes, CMO på Renta.

– Vi är väldigt glada Renta vill gå in i partnerskap med LUGI och vara en del av vårt nätverk. Jag tror att vi kan dra stor nytta av varandra både gällande långsiktiga gemensamma projekt, men även rörande en bra förståelse för att värna om det lokala och människorna i närområdet. Vi ser fram emot en härlig säsong tillsammans med Renta och önskar dem varmt välkomna som partners, vänner och vinröda hjältar!, säger Peter Ek, säljansvarig på LUGI HF.

Läs mer om Renta HÄR

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.