LUGI välkomnar Bilia som ny partner


Foto från vänster: Fredrik Wictorin, Försäljningschef på Bilia Jägersro & Peter Ek, Säljansvarig i LUGI Handboll

LUGI går nu in i partnerskap med Bilia som är en av Europas största återförsäljare av personbilar, transportbilar och lastbilar med ca 140 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Belgien och Luxemburg. 

Bilia är Nordens största bilkedja och säljer nya och begagnade bilar, bildelar och tillbehör. De strävar efter att främja en god miljö och minimera verksamhetens negativa miljöpåverkan. Detta bland annat genom att koncernens inköpsavdelning arbetar i nära samarbete med miljöavdelningen. Genom att ställa krav på leverantörer och andra samarbetspartners verkar Bilia aktivt för en god miljö och en ökad miljömedvetenhet i sin värdekedja.

– Vi på Bilia är oerhört glada och stolta över att från och med säsongen 21/22 vara med som partner till LUGI Handboll och Lundaspelen. LUGI är en av Sveriges största handbollsklubbar på ungdomssidan och har elitlag på både herr och damsidan som gör att man har helheten som klubb, säger Fredrik Wictorin, Försäljningschef på Bilia Jägersro.

Vår ambition med att vara med i LUGI Handboll och LUGIs Nätverk är att synas tillsammans med klubben på ett bra sett i olika sammanhang på och utanför handbollsplanen och vara det självklara valet när man som kund funderar på att byta eller göra service på sin bil. Vår vision är att bli branschens bästa servicebolag och ser fram emot ett spännande och givande samarbete under säsongen 21/22, avslutar Fredrik Wictorin.

– Vi är oerhört glada att gå in i partnerskap med Bilia som arbetar med utveckling och hållbarhet inom sin bransch samt värnar stark om kunder och kollegor. Jag tror verkligen att våra organisationer kan dra nytta av varandra och arbeta bra tillsammans, säger Peter Ek, säljansvarig för LUGI Handboll.

Läs mer om Bilia HÄR

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.