LUGI välkomnar Air Skåne Malmö som ny partner

Foto från vänster: Per Jonsson, Rebecka Finné, Peter Ek, Johanna Mauritsson & Patrik Bengtsson. 

Air Skåne Malmö ingår i Air Leap och flyger idag på totalt 12 destinationer i Norden. De brinner för att utveckla regionen vi bor i med stor närvaro och omtanke för både människor och miljö.

Air Skåne Malmö, som är en del av Air Leap, lanserades under februari 2021 efter pandemins drastiska minskning av  flygresenärer. Detta i syfte att ytterligare stärka den lokala närvaron och få en återstart i de regioner de verkar i. Företaget lägger stort fokus på hållbarhet och arbetar mot att förena ett ekonomiskt bärkraftigt företagande med ett stort ansvarstagande för de miljökonsekvenser som verksamheten innebär samt med ett starkt engagemang för såväl lokalsamhället som samhällsfrågor. De samarbetar med lokala partners för att främja en långsiktig positiv utveckling av näringsliv och lokalsamhälle. Air Skåne Malmö vill vara ett föredöme och påverka andra att ta ett större engagemang för hållbar utveckling, både regionalt och nationellt.

LUGI ser det därför som en självklarhet att gå in i partnerskap med ett företag som arbetar med dessa värderingar och mot liknande mål som klubben gör.

– Vi är väldigt glada att kunna välkomna Air Skåne Malmö som premiumpartners. Ett samarbete som lyfter med våra  tankar och erfarenheter. Malmö Air Skånes driv framåt, fokus på hållbarhet och att värna om sitt närområde ligger oss varmt om hjärtat och är helt i linje med klubben och nätverket. Nu ser vi fram emot att kunna sprida lite vinröd kärlek från marknivå och enda upp till 10 000 meters höjd, säger Patrik Bengtsson, Klubbchef på LUGI HF.

– Vi på Air Skåne Malmö är stolta över att bli partner för kommande säsong. LUGI har för mig sedan länge legat mig varmt om hjärtat. Jag minns när jag som 15-16 åring körde moped från mitt barndomshem i Barsebäck och in till heta derbyn i Idrottshallen i Lund. Vilken stämning! Där och då grundades mitt intresse för handbollen. För oss på Air Skåne Malmö är det viktigt att synas i hela regionen och i Lund och LUGI kändes som ett naturligt val med sitt starka varumärke. Vi ser fram emot en spännande säsong för handbollen och vårt utbyte i Nätverket, säger Per Jonsson, Regionschef på Air Skåne Malmö.

Läs gärna mer om Air Skåne Malmö på deras hemsida HÄR!

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.