LUGI säkrar med SHEs bästa högernia två år till.

 

I de tre senaste matcherna har hon blivit vald till LUGIs bäste spelare i SHE. Nu har Julia Olsson skrivit på för två nya år i LUGI.

20 åriga Julia Olsson kom till LUGI från IK Pandora 2016 och gör nu sin fjärde säsong för LUGI. Den hårdskjutande H9an visar en stadig utveckling och tillhör redan nu de bästa på sin position i SHE.

 

”Julia har haft en del problem med skador men har nu kunnat träna på över tid och får hon bara hålla sig hel tror jag Julia kommer kunna lyfta sig ännu mer. Det är redan nu en bra försvarsspelare och en farlig målskytt som hela tiden utvecklas, inte minst i spelet tillsammans med de andra. Hon har i de senaste matcherna verkligen visat vilken potential det finns i henne och det ska vi målfokuserat plocka fram ännu mer av i framtiden. 

Julia har spelat ca sextio ungdomslandskamper och med den form och utveckling Julia visat i sina senaste matcher kan det mycket väl vara så att hon blir nästa LUGI-spelare i Damlandslaget!

Detta är en tjej som vill mycket med sin handboll och verkligen har alla möjligheter att ta ytterligare steg i karriären, Julia har också en viktig roll i gruppen som vice lagkapten och av bla den anledningen är det extra roligt att hon väljer att stanna i LUGI två säsonger till säger Kenneth Andersson om sin H9a.

Julia säger själv så här om sitt nya kontrakt med LUGI

”Det har varit fyra bra och utvecklande år i LUGI, därför känns det bra att förlänga med ytterligare två år! Jag trivs jättebra här, både med vår nya tränare Kenneth, klubben och med tjejerna i laget. Jag ser verkligen fram emot att få fortsatt utveckling här”

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.