LUGI HF går in i partnerskap med Nova Lund

Foto från vänster: Anna Käll, Destination and Property Manager på Nova Lund och Martin Jildenmyr, säljare i LUGI HF.

LUGI Handboll går nu in i partnerskap med Lunds storslagna galleria Nova Lund under pågående och kommande säsong.

Nova i Lund är en galleria som firar 20 år i år med ett 65-tal butiker, caféer och restauranger med allt du behöver. Det finns spännande planer för utveckling av gallerian framöver för att möta framtidens förändrade konsumtionsvanor. Med fri parkering och ett enda våningsplan är Nova en enkel shoppingdestination för hela familjen där det ska kännas familjärt, tryggt och man ska känna en skön stämning. Vi vill vara en uppskattad del av Lund.

– Att arbeta tillsammans i engagemang är grundläggande i Novas organisationskultur så därför är det roligt att få samverka och samarbeta med LUGI Handboll, som är en förening som både satsar på bredden och eliten. Vi vill gärna ge ett mervärde till klubbens medlemmar och alla som stöttar och förstår hur viktigt det är att ha en klubb som LUGI i en stad som Lund. Det ska bli roligt att se vad vi kan göra tillsammans, säger Anna Käll, Destination and Property Manager på Nova Lund.

Den 19 september 2002 slog Nova upp portarna för första gången och fyra år senare stod tillbyggnaden om 6000 m2 handelsyta klar. Nova är fortfarande idag den självklara destinationen i Lund för alla som uppskattar bra och lättillgänglig shopping.

– LUGI är stolta och glada över att kunna presentera Nova Lund som Premiumpartner för denna och den kommande säsongen. Novas engagemang, förståelse och vilja till att bidra till föreningslivet där vi sätter ungdomar i rörelse samt skapar samhörighet och gemenskap mellan elitverksamhet och breddverksamhet är fantastiskt att se. Jag tror att vi kan dra stor nytta av varandra både gällande gemensamma projekt men även mot att skapa lokalt engagemang. Vi ser fram emot en fortsatt härlig säsong tillsammans och önskar Nova varmt välkomna i nätverket, säger Hans Torsmar, Försäljnings- och Marknadschef i LUGI HF.

 

Läs gärna mer om Nova Lund HÄR

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.