LUGI Handboll Summer Camp 2022

Varmt välkomna till den traditionsenliga Summer Camp! Efter två års pandemi kan vi äntligen välkomna tillbaka alla till en fullspäckad vecka fyllt med massa handboll, beachhandboll och roligheter.

Summer Camp vänder sig till Flickor och Pojkar födda 2008–2012 som är intresserade av att ha en rolig och fartfylld aktivet i slutet på sommarlovet. En perfekt start på den nya säsongen!

För spelare födda 2008 och 2009 kommer fokus att ligga på mer individuell handbollsträning. För de yngre spelarna, födda 2010–2012, blir det också̊ en hel del handboll såklart! Men här kommer fokuset ligga mer på handbollens B-R-A: Hög Bollkontaktsgrad, Hög Rolighetsgrad och Hög Aktivitetsgrad.

Indelning av grupper sker efter ålder, men mixning av kön förekommer. Grundtanken är att alla ska trivas! Summer Camp leds av LUGI:s välutbildade ungdomsledare samt spelare från Elitlagen. Dessutom kommer hemliga gäster komma och besöka ungdomarna under lägret.

TID OCH PLATS

Den 9–12 augusti (Tisdag-Fredag, vecka 32) kl. 09:00-15:00 Under dagarna kommer vi att vara runt Arenaområdet, Lund.

PRIS

900 kr per person.
I priset ingår, förutom dagliga idrottsaktiviteter, lunch, frukt varje dag samt en T-shirt.

ANMÄLAN OCH INBETALNING

Anmälan sker på länken nedan senast den 20 juni.
https://docs.google.com/forms/d/1Ji4U_XKSMDESJoxXPC4PN22g6miBKTm9Iqo7RK9_SZA/edit

Betalning ska ske samtidigt som anmälan. Om vi inte genomför något läger så får ni pengarna tillbaka. Sätt in pengarna på LUGI Handbolls Bankgiro konto 354-6512 och ange ”Deltagare” och ”Augusti”.

Även om vi vill erbjuda alla en plats finns det tyvärr ett maxtak på antalet deltagare och principen ”först till kvarn” kommer tillämpas. Vi kommer att skicka ut mer information till anmälda i juli.

Hjärtligt välkomna önskar LUGI Handboll!

Parman Rodrigo Polozadeh, Parman.polozadeh@gmail.com
Albin Carlsson, albincarlsson2@gmail.com

Copyright © 2018 LUGI Handboll
lugihandboll.se är LUGI Handbolls officiella hemsida.